dimecres, 26 de març del 2014

M'agrada!

Des de la classe de 1r B, la Rosa Balcells ens proposa el següent tema:
"M'agrada "I wanna dance with you (Remix)" de Lolita Jolie, tot i que ultimament no escolto aquest tipus de musica m' ha interesat molt sobretot per aquesta cançó ja que m'agrada molt la veu de la cantant, el ritme i la velocitat que té".


M'agrada!


Al David Esteve de 1r Eso A li agrada el nou treball de 2014 de DJ BL3ND. Aquí en teniu les raons i el videoclip!

"Aquesta cançó m'agrada molt perque em fa fer recordar en aquells moments que m'ho he passat super bé i si em sento sense forces, escolto aquesta cançó i em fa ficar les piles al 100%. També cada dia quan m'aixeco de dormir, escolto aquesta cançó i em fa com si tornessa a viure de nou. Aquesta cançó, canvia en alguns moments el seu ritme i aquets canvis que té m'agraden molt. Ja que només fa 1 any que escolto HARDCORE etc, m'he aficionat molt, la seva forma de ballar també m'encanta perque quasi no pots controlar els peus i els seus pentinats i la roba que porten, m'agraden. Aquesta cançó, la recomano a tota la gent que li agrada el ritme al 100% perque et fa ficar al lloc i no et fa ficar trist perque té un ritme molt guay."

dimecres, 12 de març del 2014

M'agrada!

I també a la Yasmina Fahti de 1r Eso B li agrada la cançó "Wake me up" d'Avicii.
"Aquesta canço m'agrada molt, perquè té un ritme molt bonic, ja que cada vegada va accelerant més, la lletra i l'idioma és el que m'agrada més, el vidioclip és molt divertit i s'enten molt be. La veu del cantant es molt bonica, el ritme està bé i la velocitat també. M'agrada sentirla quan estic contenta."

)

M'agrada!

Des de 1r A ens arriba la proposta de la cançó "Fil de llum" d'A.Rifé. És la peça musical preferida del Roger Raidó.
"Aquesta cançó m'agrada molt. El ritme comença molt suau i després va pujant, està força bé. A part d'aixó el que m'agrada més és la lletra. Per mi és una cançó pensada per aquella gent, que veu que no pot amb res, que siguis com siguis podràs assolir els teus desitjos. No s'ha de llançar la tovallola, un no ha de donar mai res per perdut, sempre fins a l'últim instant no es pot deixar de lluitar, perquè l'esforç al final t'acaba compensant. Quan estic de baixada, trist, escolto aquesta cançó i em motivo, perquè sé que allò que vull ho faré bé i ho aconseguiré i normalment gràcies a ella ho aconsegueixo. També l'escolto, perquè mirant la sèrie de polseres vermelles, vaig adornar-me que si posaven aquesta cançó era perquè els malalts tinguessin fe i com que sé que els hi funcionava, que creien més amb ells, doncs jo que sóc pessimista i que de vegades no crec amb mi, vaig pensar, que la cançó em serviria d'estímul per confiar en mi. La cançó em tranquilitza i desconecto."

)

dimecres, 5 de març del 2014

M'agrada!

La Laia Miarnau de 1r Eso B ens proposa la peça "On top of the world" de Summer 2012.
"M'agrada molt aquesta cançó perquè és molt animada i molt adequada per les vacances d'estiu. La lletra és molt animada i es repeteix alguna vegada. La cançó es fa curta perquè al ser en anglès és molt divertit cantar-la.
M'agrada el ritme perquè és molt ràpid.
El videoclip és molt estiuenc, perquè es veu una platja i noies banyant-se.
La veu és més aguda que greu, cant un noi i, a estones, també una noia."

M'agrada!

Una nova setmana amb el M'agrada de la Hasna Madhar de 1r Eso A. "Chainz" Wiz Khalifa és la cançó que li agrada perquè "el seu ritme m'agrada. I el video també m'agrada per les coses que fan i la veu i els vestits..."