dijous, 3 d’abril del 2014

M'agrada!

Aquesta setmana el Jesús Flix de 1r Eso A ens proposa la peça "Snow white", de Muttonheads.
"Aquesta cançó m'agrada perquè té un ritme molt alt. També m'agrada perquè és producte de la Flaix Fm.De lletra n'hi ha poca però la que hi ha a mi m'agrada. Els instruments no sé quins són però lo so que tenen m'agrada moltíssim".


Flauta: treball cooperatiu.

L'Àngel Baró, de 1r Eso B, ens tutoritza amb aquest video la primera frase musical de la nova peça que hem de treballar amb la flauta.
Observeu bé la postura i digitació de les mans, el ritme i la melodia resultant.
Gràcies, Àngel!













dimarts, 1 d’abril del 2014

Mor el pare del House, Frankie Knuckles.

A tots aquells que us agrada el House, que sou uns quants!, us deixo aquesta trista notícia que ha publicat El Mundo a dia d'avui.

Article

Taller "Els números canten!".

Taller musical!

El 20 de març els alumnes de 1r ESO A i B van fer una visita al Caixa Fòrum de Lleida a  veure una exposició de meravellosos quadres barrocs i del s.XIX i van fer una activitat de música molt divertida.

L’exposició de quadres va ser una mica avorrida en la meva opinió podria ser millor, però igualment hi havia quadres molt interessants als quals hi havia alguna història amagada. Hi havia quadres de tota mena: misteriosos, divertits, elegants, etc... 
L’activitat següent va ser  un taller anomenat “Els números que canten”, aquesta va ser molt divertida. Vam fer  moltes activitats com la de veure un piano obert, també vam fer cant que va ser molt divertit i el millor de tot vam fer una activitat amb l’ordinador, que era crear una peça musical composta per varies peces curtes, el objectiu era compondre una peça divertida.
En general aquesta excursió ha set divertida, amb alguns moments més avorrits, però ens ho vam passar bé.

Safiya Kerchaoui.

1r Eso B.

Descansant després del taller de Música