dimecres, 12 de novembre del 2014

Concurs de la "Redacció musical".

Una de les primeres activitats del curs que vam realitzar amb els nois i noies de 1r Eso va ser la "Redacció Musical".
En aquesta redacció es tractava d'inserir el major nombre possible de paraules que continguessin el nom de les notes musicals (p.ex. regal).
La guanyadora del concurs va ser la Nerea Benavent de 1r Eso A.
Voleu comptar quantes paraules amb notes musicals apareixen a la seva redacció?

"La Dolors i els seus amics".
"Un dia una dona molt dormidora va dormir en un dormitori on dormia un dormilega. Un dia es va presentar al vespre, amb un extraterrestre amb miopia, molt simpàtic i llaminer.
Treballaren amb una solucaió gelada i farinosa. Després van anar a un musical i van rebre uns fantàstics regals: un humidificador, un pelador i una dotzena d'ous.
Llavors intentaren extreure amb cura simples làmines de paper. I la Carla i l'extraterrestre que es deia Miquel, van passar un fantàstic dia collint cireres i jugant al dómino.
Van veure a una donzella, un pallasso, una estrella i un dofí que estaven en un laberint i havien de saltar una corda que tenia un missatge d'una amiga doctora que es deia Dolors, la preferida de la fàbrica de Donuts, que va anar a la farmàcia a desinfectar una faixa i a desinflar la pilota de la Laura i de dotze amigues molt simpàtiques".

M'agrada!

Txarango és el grup preferit de l'Eloy Márquez, de 1r Eso B, amb la cançó "Som un riu".

"Aquesta cançó m'agrada per que és molt alegre.També perquè va canviant la rapidesa i el ritme.El canon és molt bo.La melodia és magnifica.Vaig descobrir aquesta cançó (bé el disco) gràcies al Ferran que ens la fica en el desdoblament de tecno. M'agrada tot el disco sol que aquesta és una de les que més m'agrade. Com ja he dit és molt feliç perquè és molt lenta però després és ràpida i així tot el rato. També és molt moguda".

M'agrada!

En el "M'agrada" la Nerea Benavent, de 1r Eso A, ens proposa la peça Empire de Shakira.

A mi m'agrada aquesta cançó perquè no té un so seguit, és a dir, que té els sons variats.
A part a mi les cançons amb anglès m'encanten.
Ella sempre fa unes cançons amb una melodia molt bonica i sempre tenen molt sentit de l'humor.
Ella és Shakira, és una cantant que quan canta les cançons ella les sent a dins i sempre es mou.
Es com si diguéssim que està molt alegre i es diverteix molt.
Quan canta les seves cançons sempre tenen un significat, i per a que l'entenguis fa com si ella l'estigués vivint en aquell moment. 
Jo conec moltíssimes cançons de la Shakira i totes les que sé m'encanten i sempre en canto algun trosset d'alguna que d'altra.
Te una veu que enamora al 99% de les persones que escolta les seves cançons, és a dir, és molt elegant ella i la seva veu.

dimecres, 5 de novembre del 2014

M'agrada!

La Narcisa Pascu, de 1r Eso A, ens presenta la seva cançó preferida:
"A mi m'agrada molt la cançó de Nyno Vargas que  es titula Dame una razón. M'agrada tant, perquè quan l'he escoltat m'ha transmés molts records i sentiments. Me la va ensenyar una amiga meva, però la primera  vegada no em va agradar gens, perquè a mi no em va aquestes cancons que són tristes, sempre deia que això només ho escolta la gent "sosa". Al principi,  el seu ritme és trist i una mica  soseta, però més endavant i a la tornada es va animant. I jo tampoc estic tant acostumada a escoltar música espanyola, sempre n'he escoltat amb anglès, però aquesta és una de les cancons més boniques que he escoltat en espanyol, encara que n'hi hagin algunes que m'agraden més".

M'agrada!

El primer M'agrada de la temporada l'inicia la Cristina Pallisé de 1r Eso B.
"A mi m'agrada la canço de Salsa Tequila de Anders Nilsen. M'encanta el ritme, que és molt animat. També m'encanta la lletra, diu coses que no són aptes per a nens de la meva edat, però diu coses sense sentit i és molt divertida. També m'agrada perquè el noi que la canta no és espanyol, i com el pronuncia, és molt xulo. El videoclip, també és molt bonic, també amb imatges descontrolades que no tenen res a veure amb la lletra. És una canço molt famosa gràcies a la seva lletra i ritme".

Benvinguts i benvingudes al curs 2014-2015!!

Comencem el nou curs amb els nois i noies de 1r Eso.
Ells i elles seran els protagonistes de la secció M'agrada! d'aquest bloc de música.
En aquest apartat anirem penjant audicions de peces musicals que els agraden especialment i ens explicaran els motius de la seva tria.
Esperem que ho disfruteu i deixeu molts comentaris!