dimecres, 18 de març del 2015

M'agrada!

Des de l'aula de 1r A ens arriba la proposta musical de la Clàudia Albà!

"A mi magrada la cancó "Él no te da" de Dasoul, la primera vegada que la vaig escoltar estava amb la Kenia per la festa major del poble i en aquell moment la vam començar a ballar amb les amigues. El ritme de la cançó a mi m'agrade molt. I ara l'escolto sempre que puc. "

M'agrada!

Atenció a les paraules del David Jové de 1r Eso B... Two Steps from Hell-"Heart Courage".

"A mi m'agrade quasive tota la musica, pero en aquesta ocasió vull mostrar-vos aquesta cançó. A més es un tipus de cançó que no cansa mai. M'encanten totes les cançons d'aquesta orquestra, pero aquesta és especial. És una cançó que utilitzo per a un joc d'estrategia. Quan el meu equip va perdent, fico aquesta cançó, que em motiva per a remontar. La raó per la qual em sembla una cançó per remontar, és, que la cançó té diverses etapes. Des del meu punt de vista, comença amb el caos, la destruccio, la musica ens descriu un camp de batalla amb tots els nostres companys caiguts, com si ja estés tot perdut, pero despres salta una espurna, i de repent s'encén una flama. Aleshores, la musica comença a narrar la remontada, primer anem corrent cap als enemics, despres comença una batalla, molt dura, amb molt d'esforç. A continuació, torna a la tranquilitat, com si haguesem perdut algun amic del nostre equip. Despres torna a explicar com si nosaltres ens enfadessim i tinguessim més raons per a jugar bé, en equip i derrotar a l'equip rival. 
Tot aixó sembla una mica xorrada, pero la veritat és que ajuda molt. Ja he remontat unes quantes vegades gracies a aquesta cançó".
 Ens diu que normalment escolta dos àlbums:
Archangel i Legend.

divendres, 13 de març del 2015

M'agrada!

El Marc Palau de 1r Eso A ens porta una peça de rabiosa actualitat. Sóm a les falles!!
"a mi m'agrada el caloret per que la cancó és molt divertida"
Encara que hi faltaria una bastant més d'anàlisi musical!!

M'agrada!

La Marina Vàzquez de 1r Eso B ens proposa la seva peça predilecta...

"M'agrada molt la cançó de Bailando perque el ritme es molt mogut i m'encanta com canta. El tempo és molt ràpid. El videoclip m'agrada per que transmet imatges alegres .El text va de un noi que li agrade una noia. La sonoritat general m'agrade perque se sent molt bé . La cançó em transmes alegria i ganes de ballar, ganes de moure'm".